Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه روند همکاری های دو و چند جانبه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با مراکز علمی، پژوهشی، شرکت های دانش بنیان و نوآور و مبتکر در جهت برخورداری از فناوری های نوین در عملیات معدنکاری و صنایع فولادی، صبح امروز تفاهم نامه همکاری میان شرکت چادرملو و ماشین سازی اراک با هدف بهره گیری از تکنولوژی های نوین و ساخت ماشین آلات صنعتی با راندمان های افزوده منعقد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، در این مراسم مهندس ناصر تقی زاده مدیر عامل و عضو هیات مدیره چادرملو با اشاره به آمادگی چادرملو برای سرمایه گذاری های توسعه بخش در صنعت و معدن کشور افزود: چادرملو چندین طرح صنعتی در دست اقدام دارد که بسیار علاقمند هستیم برای اجرای این پروژها از توان و ظرفیت تکنولوژی و ماشین آلات ساخت داخل استفاده نمائیم . بر این اساس چند اقدام عملی صورت پذیرفته است، از جمله تاسیس مرکز نوآوری، تحقیق و توسعه چادرملو در دانشگاه امیر کبیر و اکنون هم انعقاد تفاهم نامه همکاری با ماشین سازی اراک برای همکاری مشترک در جهت ساخت و تولید تجهیزات و ماشین آلات صنعتی .
مدیر عامل چادرملو اظهار امیدواری کرد این همکاری مشترک تحولی بزرگ در زمینه دستیابی به فناوری های نوین در ساخت ماشین آلات داخلی با هدف افزایش بهره وری، کاهش مصرف انرژی و مهمتر از همه قطع وابستگی به خارج از کشور ایجاد نماید .
مهندس تقی زاده با اعلام این خبر که در حال حاضر بالغ بر 190 هزار میلیارد ریال عملیات اجرایی برای طرح های پیش بینی شده چادرملو در دست اجراست تاکید کرد: برای گام برداشتن در مسیر توسعه همه جانبه صنعتی باید ریسک پذیر بود در غیر این صورت عافیت طلبی عاملی بازدارنده در این راه است .
بر اساس همین گزارش، مهندس جعفرصفری مدیر عامل شرکت ماشین سازی اراک نیز ضمن تقدیر از جسارت مدیر عامل چادرملو برای ایجاد تحول در تثبیت ارتباط میان تولیدکنندگان ، صنعنگران و مراکز علمی، اظهار امیدواری کرد با این همکاری مشترک تحول چشمگیری در حوزه معدن و صنایع معدنی کشور ایجاد شود و آثار مثبت آن بعنوان یک اقدام ملی توسعه بخش بزودی مشاهده گردد .
در پایان این مراسم اسناد تفاهم نامه همکاری ، با امضای مدیران عامل و دو تن از اعضای هیات مدیره شرکت ها مبادله گردید .

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تفاهم نامه همکاری ماشین سازی اراک ماشین آلات مدیر عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۱۶۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود

طی مراسمی با حضور مدیران عامل ۳ شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، طی مراسمی با حضور مدیران عامل 3 شرکت کشتی‌سازی داخلی تفاهمنامه ایجاد کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی امضا شد.

بر این اساس قرار است با مشارکت کشتی‌سازی صدرا، ایزو ایکو و دریابندر و هولدینگ لجستیک غدیر، کنسرسیوم ساخت کشتی‌های تمام ایرانی ایجاد شود.

مدیر عامل صدرا در حاشیه امضای این تفاهمنامه در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: با تشکیل کنسرسیوم زیرساخت‌های کشور در حوزه نرم‌افزار و سخت‌افزار ساخت کشتی به صورت حداکثری مورد استفاده قرار خواهد گرفت. یکی از برکات تشکیل این کنسرسیوم این است که با تجمیع ظرفیت‌ها، نیازمندی‌های کشور را برطرف خواهیم کرد.

علیپور افزود: بر این اساس از بهره‌برداران انتظار داریم از ظرفیت کنسرسیوم مذکور حداکثر استفاده را داشته باشند.

وی در پاسخ به سوال تسنیم مبنی بر اینکه صدرا با کشتیرانی و شرکت ملی نفتکش قراردادی دارد گفت: در حال حاضر با کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران قراردادی برای ساخت 4 کشتی با ظرفیت 3500 و 5000 تن را داریم.

مدیر عامل کشتی‌سازی صدرا ادامه داد: کشتی‌های 5 هزار تنی از نوع شناورهای رورو هستند که تلاش می‌کنیم تا پایان امسال دو فروند را به آنها تحویل بدهیم.

علیپور یادآور شد: شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و مدیرعامل آن به ما قول دادند که در صورت تحویل اولین کشتی بلافاصله قرارداد سفارش دو فروند کشتی دیگر را امضا کنیم.

وی در خصوص شرکت ملی نفتکش نیز گفت: تاکنون موفق نشده‌ایم با این شرکت قراردادی امضا کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • تفاهم‌نامه‌های مطالعه توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری امضا شد
  • ایران و روسیه در حوزه دفاتر اسناد رسمی تفاهم نامه امضا کردند
  • امضا تفاهم‌نامه‌ همکاری شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی
  • شرکت ملی نفت برای توسعه میدان‌های گازی تفاهم‌نامه‌های همکاری امضا می‌کند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • سه تفاهم‌نامه همکاری بین‌المللی در بخش کشاورزی امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • کنسرسیوم ساخت کشتی تمام ایرانی تشکیل می‌شود