Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ماشین سازی اراک در گفتگو با برنا از پذیرش دانشجو در بهمن ۱۴۰۰ در دو مقطع کاردانی و کارشناسی از ۱۶ آذر ماه خبر داد.

 به گزارش برنا از اراک، علیرضا معدلی مدیر مجتمع آموزشی، کارآفرینی و فرهنگی ماشین سازی اراک در ادامه از پذیرش بدون کنکور با مدرک دیپلم و بدون نیاز به مدرک پیش دانشگاهی در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی اراک سخن گفت و اظهار کرد: اعطای وام شهریه، تحصیل رایگان دانشجویان شاهد و ایثارگر، حضور اساتید برتر و نمونه کشوری، ایجاد فرصت اشتغال برای دانشجویان کارآفرین در کارخانه نوآوری آفتاب و برخورداری از خوابگاه ها، استخر و مجموعه ورزشی مجهز از جمله تسهیلات این مرکز می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معدلی ادامه داد: رشته های تربیت بدنی مربیگری پایه پرورش اندام، مربیگری پایه شنا، مربیگری پایه آمادگی جسمانی، حسابداری بهای تمام شده، بازاریابی، بازرسی جوش، برق صنعتی، مکانیک گرایش ماشین افزار، مکانیک گرایش تاسیسات صنعتی و مکانیک گرایش خودرو در مقطع کاردانی و رشته های حسابداری بهای تمام شده، مدیریت تجاری سازی، مهندسی فناوری بازرسی جوش، مهندسی فناوری کنترل گرایش ابزار دقیق، مهندسی فناوری مکانیک گرایش تاسیسات حرارتی و برودتی، مهندسی فناوری مکانیک گرایش ماشین افزار و تربیت بدنی مربیگری پایه آمادگی جسمانی در مقطع کارشناسی از جمله رشته های ارائه شده در مرکز علمی کاربردی ماشین سازی اراک برای ورودی بهمن ۱۴۰۰ می باشد.

علیرضا معدلی به بیش از نیم قرن تجربه در آموزش های صنعتی توسط مرکز آموزش شرکت ماشین سازی اراک اشاره کرد و افزود: این مرکز علاوه بر ارائه رشته های فنی در دیگر رشته ها همچون تربیت بدنی، حسابداری و مدیریت نیز دارای قابلیت های بسیار خوبی می باشد.

وی ادامه داد: مرکز علمی کاربردی ماشین سازی اراک تنها مرکزی است که رشته های ورزشی را بصورت تخصصی در سه گرایش مربیگری شنا، پرورش اندام و آمادگی جسمانی ارائه می کند.

معدلی همچنین از رشته جدید ارائه شده در این مرکز برای بهمن ۱۴۰۰ خبر داد و افزود: باتوجه به نیاز روزافزون سازمان های دولتی و شرکت های خصوصی به کارشناسان خبره و تخصصی حسابداری، در این مرکز اقدام به ارائه رشته حسابداری بهای تمام شده در دو مقطع کاردانی و کارشناسی نمودیم.

مدیر مجتمع آموزشی، کارآفرینی و فرهنگی ماشین سازی اراک اظهار کرد: با توجه به حسن سابقه و توانمندی های آموزشی این مرکز و هم جواری آن با تنها کارخانه نوآوری استان و شرکت های دانش بنیانی که در کارخانه نوآوری مستقر هستند، فارغ التحصیلان این مرکز از مزیت ویژه ای جهت جذب در شرکت های دانش بنیان، مجتمع های صنعتی بزرگ، مجموعه های بزرگ انجمن پیشگامان صنعت و سازندگان تجهیزات نفت و گاز برخوردار خواهند بود.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی ماشین سازی اراک در پایان درخصوص نحوه ثبت نام دانشجویان به دو روش مراجعه حضوری به آدرس ( اراک، میدان صنعت ، شرکت ماشین سازی اراک ، مجتمع آموزشی، کارآفرینی و فرهنگی ماشین سازی) و ثبت نام از طریق سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org اشاره کرد و افزود: دانشجویان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 08632172400 – 2417 – 2405- 2410 تماس بگیرند.

 

انتهای پیام 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا کنکور دیپلم اشتغال برق مکانیک خودرو فناوری کارشناسی رشته های ورزشی صنعت نفت و گاز سازمان سنجش ماشین سازی اراک مرکز عملی کاربردی مهندسی فناوری مکانیک گرایش مربیگری پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۷۷۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران

دانشگاه تهران نتایج بررسی اولیه پذیرش دانشجویان استعداد درخشان در دوره دکتری سال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، متقاضیان پذیرش دکتری بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دانشگاه تهران در سال تحصیلی ۱۴۰۴- ۱۴۰۳ که فرم ثبت‌نام خود را از سامانه جامع آموزشی دانشگاه تهران تکمیل کرده‌اند، برای آگاهی از وضعیت بررسی اولیه پرونده الکترونیکی خود با استفاده از شناسه کاربری و رمز عبوری که هنگام ثبت‌نام در سامانه فوق ایجاد کرده‌اند؛ وارد سامانه مذکور شده و از وضعیت بررسی مدارک ارسالی خود مطلع شوند.

داوطلبانی که وضعیت بررسی اولیه مدارک آنها در سامانه جامع آموزشی دانشگاه" مشروط" اعلام شده است برای مصاحبه دعوت شده‌اند و فرصت دارند نسبت به تکمیل مدارکی که تأیید نشده و در قسمت توضیحات دلایل آن ذکر شده است در بازه زمانی اعلامی تا زمان مصاحبه اقدام کنند.

داوطلبانی که وضعیت بررسی اولیه آنها در سامانه جامع آموزشی دانشگاه" عدم تأیید" اعلام شده است، بر اساس ضوابط و مقررات درج شده در شیوه نامه؛ حائز شرایط اولیه پذیرش نبوده‌اند و از فهرست داوطلبان واجد شرایط حذف شدند.

لازم به ذکر است متقاضیان واجد شرایطی که به مصاحبه دعوت شده‌اند، بایستی در تاریخ ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ به سامانه بهستان مراجعه و نسبت به تکمیل مدارک و رفع نواقص یا افزودن مستندات جدید اقدام کنند. بدیهی است در صورت عدم رفع نواقص؛ مجاز به شرکت در جلسه مصاحبه نخواهند بود.

تمام دعوت شدگان به مصاحبه تخصصی که در سامانه این دانشگاه ثبت‌نام کرده‌اند، لازم است برای اطلاع از زمان دقیق و مکان برگزاری مصاحبه تخصصی و مدارک مورد نیاز به سایت دانشکده مربوطه مراجعه کنند یا با اداره آموزش آن دانشکده تماس بگیرند.

در صورت فراموشی شناسه کاربری و یا رمز عبور از طریق درگاه بازیابی کلمه عبور داوطلبان آزمون در صفحه اصلی سامانه بهستان ، اقدام و یا از طریق نشانی sd.ut.ac.ir پیگیری کنند.

کد خبر 749131

دیگر خبرها

  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • انتخاب رشته بیش از ۸۸ هزار نفر در کنکور دکتری ۱۴۰۳
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • اعلام نتایج بررسی اولیه پذیرش بدون آزمون دکتری دانشگاه تهران
  • پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی
  • گام‌های بلند دانشگاه علمی کاربردی برای اشتغالزایی در کردستان + فیلم
  • برگزاری ماراتن کنکور در کرمانشاه با پیشتازی بانوان
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام